Wie zijn we?

Johan Vandebuerie

Als ondernemer ben ik me ervan bewust dat er in onze arbeidsmarkt enorm veel nood is aan jong talent. En ze hebben het in zich, onze jongeren! Maar al te vaak laat zich dit talent niet zien om allerlei verschillende redenen. Daarom wil ik nu samen met een aantal enthousiaste getalenteerde mensen op zoek gaan naar deze verborgen schatten. Eigenlijk moeten kinderen van jongs af aan de echte wereld kunnen ontdekken. Enkel op die manier kunnen zij bewust kiezen voor eigen passie en ten volle schitteren!

 

 

 

Danielle

Danielle Taelman

Sinds 2011 werk ik samen met Johan aan de uitbouw van zijn bedrijf. Wij delen echter een gemeenschappelijke passie voor jonge mensen met talent. Samen zijn we gekomen tot de opstart van Talent@Large, waarmee we vooral de jongeren op persoonlijk vlak willen benaderen en hun stem horen. Zo kunnen we hun aanbieden waar zij naar op zoek zijn. Het gaat namelijk niet over wat wij willen doen, maar om waar jonge mensen behoefte aan hebben. En dat ervaar ik dagelijks dankzij mijn creatieve 12-jarige, mijn 10-jarige met hoogbegaafdheidsverschijnselen, mijn praatvaardige 7-jarige en mijn snel lerende 5-jarige. Zij moeten die kans krijgen!

 

 

Tanja

Tanja Horemans

Met mijn diploma van Bachelor in de Psychologie ben ik jaren actief geweest in de bijzondere jeugdzorg. Verder heb ik ook enkele jaren les gegeven in het secundair onderwijs. Als moeder van 2 lieve kinderen met zeer uiteenlopende karakters en mogelijkheden besef ik maar al te goed hoe belangrijk het is om persoonlijke aandacht te hebben voor elk kind. Door heel wat verschillende dingen aan te bieden die in het dagelijks leven niet voor iedereen even toegankelijk zijn, dagen we hen uit op hun niveau. En dat is vaak hoger dan hen dagelijks wordt toegeschreven!